Nič. Preveril sem zračnost na prvi loputuci in je isto kot je bilo pred 60.000km ko sem izklopil bustast sistem. Zaenkrat sem pustil...alfasan napisal/-a:Kaj si pa s kolektorjem naredil.
Ma ja superTribesMan napisal/-a:PF je isti drek kot klasika... to je za ljudi ki delajo zelo malo kilometrov... tam mogoče še gre.
Here we go again po 100.000km. Tko je ce daš avto rihtat šelebajzerjem al pa se za ta avto pac ni dovolj mocnih vijakov kolektorjabvogri napisal/-a:Evo prvi vecji servis izredni alfice 166:
- novo tesnilo izpušnega kolektorja, ter vijaki (en je pocil)
- enako na turbini (tesnilo + novi vijaki ker je en pocil)
.
.
.
Trenutno jih ima 150.000
.
.
.

seveda, samo tam brez da pobereš hladilnike ven, glih ni placa na pretek...pa še vijak je M6 ali celo M5, prav velike luknje ne moreš nardit. Pa pri 129kw ni nobene dihtunge med kolektorjem in turbino...minimi napisal/-a:V steblo vijaka zvrtat lukjo, v njo nabit dober torx nastavek za gedoro in odvijačit
ti dam za gajbo pira če se je zlomil pri matici, 99% se je odlomil tik z motorno glavo. Z kleščami se lahko samo slikašbvogri napisal/-a:Ja prostora za vijake je še. Bom poskušal dobiti cel setup od 159-ke. Hvala še za tale nasvet.
Vn ga bomo že nekak zbezal. Sicer pa zlomisl se je pri matici tako da ga more delček še vedno gledat iz bloka. Verjetno sem sicer prevelik optimist da bi tole šlo s kleščami

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta