še slike: (nekaj jih je še iz avto neta, nekaj slik pride pa še ta vikend

ja hvala sj to vemhunt3r1 napisal/-a:slike nalozi na www.shrani.si (ali kaj podobnega) in tam kopiras forum kodo
( [img ]http://www.shrani.si/.............[ /img]

Kaj pa potem rečeš na 470€ za 3200 ccm . Pri teh cestah je boljše da si kupiš traktor, pa še taksa je drobiž...Scremer napisal/-a:Ta avto se je nedolgo nazaj prodajal. Si ga potem ti imel v oglasu? Me je že malo mikalo, ampak me je odbila letna dajatev za uporabo cest v višini 282€. Sej ni problem dat več za zavarovanje, pa tud dajatev plačam, sam da se pa potem po teh luknjah vozim in vsak dan poslušam kako je nekdo ukradel nekaj miljonov tukaj, pa par miljončkov tam in podobno... me pa vse mine.

glede na to da se vozim večinoma za vikende in je avto več ali manj vožen po AC se zadeva še vedno splačaskyblue napisal/-a:Kaj pa potem rečeš na 470€ za 3200 ccm . Pri teh cestah je boljše da si kupiš traktor, pa še taksa je drobiž...Scremer napisal/-a:Ta avto se je nedolgo nazaj prodajal. Si ga potem ti imel v oglasu? Me je že malo mikalo, ampak me je odbila letna dajatev za uporabo cest v višini 282€. Sej ni problem dat več za zavarovanje, pa tud dajatev plačam, sam da se pa potem po teh luknjah vozim in vsak dan poslušam kako je nekdo ukradel nekaj miljonov tukaj, pa par miljončkov tam in podobno... me pa vse mine.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost