Alfa 166 3.0 V6 24V - nove slile str. 2

Slikice vaših jeklenih konjičkov
didi
Alfa Freak
Alfa Freak
Vozilo: Alfa Romeo Giulietta QV
Kraj: Ljubljana

torej skrajni čas bi že mogoče bil da bi tudi jst predstavil malo 166ko =) v lasti jo imam že lepo leto in pol prej je bil lastnik starejši gospod, veleposlanik nemčije. avto je bil leta 2005 uvožen iz nemčije, gospod je bil tudi v nemčiji prvi lastnik, ko je prišel sem jo je pripelal sabo, in nazadnje zaradi neuporabe prodal...ko sem kupil je imel avto 145.000 prevoženih, z vsemi ključi, kodami, papirji od uvoza, računi kaj vse je bilo menjano itd.... skratka avto ima vso možno opremo, dejansko kar se je dalo dobit takrat. je pa letnik 2003!

še slike: (nekaj jih je še iz avto neta, nekaj slik pride pa še ta vikend

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika

Slika
Zadnjič spremenil didi, dne Ne Okt 12, 2014 9:54 pm, skupaj popravljeno 2 krat.
hunt3r1
Alfist
Alfist

slike nalozi na www.shrani.si (ali kaj podobnega) in tam kopiras forum kodo
( [img ]http://www.shrani.si/.............[ /img]
didi
Alfa Freak
Alfa Freak

hunt3r1 napisal/-a:slike nalozi na www.shrani.si (ali kaj podobnega) in tam kopiras forum kodo
( [img ]http://www.shrani.si/.............[ /img]
ja hvala sj to vem ;) nimam računalnika prvič v roki =) ampak zadeva se noče ;) oz iz fbja sm jih hotu dat gor pa ne gre...do zdj se je dal ;)
Uporabniški avatar
B_U_R_I
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR 159 SW 2.0 JTDm

Iz FBja noče, ker link nima končnice .jpg
Uporabniški avatar
urbancebulj
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1

Pa to kam gre!?
:mrgreen:
didi
Alfa Freak
Alfa Freak

no kar se tiče avta nej povem, da je zamenjano komplet podvozje bilo ko sem ga kupil oz sem zamenjal, žice ročne, dobil je nove copatke, nove ebc diske in ploščice, kompletno na novo prebarvan...ja pa redne servise =)
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

Ta avto se je nedolgo nazaj prodajal. Si ga potem ti imel v oglasu? Me je že malo mikalo, ampak me je odbila letna dajatev za uporabo cest v višini 282€. Sej ni problem dat več za zavarovanje, pa tud dajatev plačam, sam da se pa potem po teh luknjah vozim in vsak dan poslušam kako je nekdo ukradel nekaj miljonov tukaj, pa par miljončkov tam in podobno... me pa vse mine.

Izgleda pa zelo lepa. Mal me matra nostalgija na našo 164 3.0 =D>
didi
Alfa Freak
Alfa Freak

sem ga "prodajal" ampak bolj za foro kot za res, ker ga za 2 jurja kolk so vredne te 166ke res ne bi dal, glede na to je zadeva kpl obnovljena, sem pa tja se najde seveda kak detajl za poštimat ampak sj veš vsaka stvar ma svojo ceno, tako da če pride nekdo ki ve kaj kupuje mu tudi cena ne bo problem...seveda razumljiva da se razume;)

kar se pa tiče cestnine in teh stvari spet ni ne vem kolko drago če se malo znajdeš in imaš kje kak popust pri zavarovanju, jst plačujem za AO in kasko 1.050,00 EUR za celo leto, kar napram temu da maš vse zajeto notri brez OF je malo ;)

razlog za prodajo pri meni je samo zato ker bi rad vzel GTA 166 ali 156ko če bi seveda dobil tako ki je res lepa in da ni predelena na plin...

lp
Uporabniški avatar
Binji
Administrator
Administrator
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo GT 3.2V6
Alfa Romeo 156 2.4
Alfa Romeo Spider 916
Kraj: Jesenice

Lepa =D> =D>
Jaz bi se je držal. Lepih šestakov je vedno manj...
Uporabniški avatar
B_U_R_I
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR 159 SW 2.0 JTDm

166 GTA?
didi
Alfa Freak
Alfa Freak

B_U_R_I napisal/-a:166 GTA?
mislim 3.2 no ;)

@ Binji to pa definitivno da jih je premal =)

lp
skyblue
Alfa Freak
Alfa Freak

Scremer napisal/-a:Ta avto se je nedolgo nazaj prodajal. Si ga potem ti imel v oglasu? Me je že malo mikalo, ampak me je odbila letna dajatev za uporabo cest v višini 282€. Sej ni problem dat več za zavarovanje, pa tud dajatev plačam, sam da se pa potem po teh luknjah vozim in vsak dan poslušam kako je nekdo ukradel nekaj miljonov tukaj, pa par miljončkov tam in podobno... me pa vse mine.

=D>
Kaj pa potem rečeš na 470€ za 3200 ccm . Pri teh cestah je boljše da si kupiš traktor, pa še taksa je drobiž...
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Glupe dajatve totalno.
didi
Alfa Freak
Alfa Freak

skyblue napisal/-a:
Scremer napisal/-a:Ta avto se je nedolgo nazaj prodajal. Si ga potem ti imel v oglasu? Me je že malo mikalo, ampak me je odbila letna dajatev za uporabo cest v višini 282€. Sej ni problem dat več za zavarovanje, pa tud dajatev plačam, sam da se pa potem po teh luknjah vozim in vsak dan poslušam kako je nekdo ukradel nekaj miljonov tukaj, pa par miljončkov tam in podobno... me pa vse mine.

=D>
Kaj pa potem rečeš na 470€ za 3200 ccm . Pri teh cestah je boljše da si kupiš traktor, pa še taksa je drobiž...
glede na to da se vozim večinoma za vikende in je avto več ali manj vožen po AC se zadeva še vedno splača ;) takrat se pa res naredi dosti km!

l
Scremer
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: AR159, AR spider veloce
Kraj: Kransterdam
Kontakt:

No saj zavarovanje ni problem, imam 50% bonifikacije, pa vsaj vem da dobim 10-20 eurov za avto če ne bo razbit po moji krivdi. Tudi bencin ni problem, konje je pač treba napojit. Vzdrževanje je primerno klasi avtomobila in se ga zavedam... Do sem vse okej. Ampak dat 300€ za takso... No to me pa boli. Pa ne mislim v kontekstu financ, ampak dejstvo, da se pri belem dnevu delajo norca iz mene. Vsak dan se vozim po cesti in se izogibam luknjam. Vozim kot na gokart stezi levo desno in še vedno na dve tri leta obnavljam podvozje. Potem pa oni meni ob registraciji izdajo račun za plačilo cestne takse... Halo? Katere cesta pa vzdržujete s tem denarjem? Če jih, potem to zagotovo niso slovenske. To me zadane. Žalijo me kot človeka, kot intelegentno bitje. Če ne bi bil ljubitelj bencinskih hlapov na dveh in štirih kolesih, bi se že zdavnaj odpovedal avtomobilom (no pa dejstvo da z javnim transportom tudi nikako ne pridem).

Pred 5-6 leti sem prodal svojo 156ko ravno zaradi tega ker so bile ceste v riti. Enostavno mi je bilo škoda avta. Žal podvozje na 156kah ni dovolj robustno za naše ceste, niti ni posrečeno pri blaženju, tako da se vsaka luknja prenese na volan, sedež, hrbtenico. Splet okoliščin je pač nanesel, da sedaj spet vozim 156ko in z žalostjo ugotavljam, da so ceste sedaj še bolj katastrofalne. In znova doživljam iste fustracije. Odlična lega avtomobila, porazne ceste, neprestano obnavljanje podvozja, draga cestnina. :cry:
Odgovori
  • Informacija