Kupil nov LMM (Bosch original) in ga zamenjal... avto deluje super.
Se pozna že na mestu, ko se malo poigraš z 'gasom', kar zadeva vožnjo... precej boljše, saj ko sedaj pohodiš 'gas', se avto brez težav zavrti čez 5000 rpm... več ga nisem hotel gnati, se pa čuti, da je razlika očitna.
Mislim celo, da sonda ni bila problematična, ampak ni nič narobe, če je nova;)...
LMM je očitno res kritična in sploh ne tako nedolžna zadeva, pa ima avto samo cca 120k km.
Kupil nov LMM (Bosch original) in ga zamenjal... avto deluje super.
Se pozna že na mestu, ko se malo poigraš z 'gasom', kar zadeva vožnjo... precej boljše, saj ko sedaj pohodiš 'gas', se avto brez težav zavrti čez 5000 rpm... več ga nisem hotel gnati, se pa čuti, da je razlika očitna.
Mislim celo, da sonda ni bila problematična, ampak ni nič narobe, če je nova;)...
LMM je očitno res kritična in sploh ne tako nedolžna zadeva, pa ima avto samo cca 120k km.
Lp
koliko pa te je stal LMM
Rok
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
Original naj bi bil cca 220€... sam sem ga uspel najti za cca 150€.
Je pa nov, original Bosch in v originalni embalaži... v glavnem, ni nek ponaredek ali kaj podobnega.
dobi se tudi samo VLOZEK za lmm pri avtoelektronika( chiptuning ) v lj-crnuce . Odmontiras vlozek vn in prepises vse stevilke in nabavis nov vlozek z istimi stevilkami in viola. cena cca 90eur.
imaš prav, samo so tolk neučinkoviti in nesposobni, da sem raje komplet iz tujine naročil, kot pa, da bi samo vložek pri njih kupil... glede cene, je pa čisto odvisno, jaz sem za drugi avto komplet LMM dobil za nižjo ceno, kot pri njih samo vložek.
Žal so pri nas ti razni 'dobavitelji' precej dvomljivi... do sedaj se mi je bolj splačalo iz tujine naročit, kot pri naših 'odiralcih' naročit.
Je pa nov, original Bosch in v originalni embalaži... v glavnem, ni nek ponaredek ali kaj podobnega.
Lp
Rok
jaz sem naročil na ebay 26.90€ in deluje enako kod original pa le ga menjam usako leto je to za 3leta 100€ se splača malce pobrskati po tujih straneh tukaj je DDV + marža apsolutno prevelika
Bolje je iti z 101ko v gostilno kod z Mercedesom v službo , bolje je biti mrtvo pijan , kod pa trezen mrtev
Lp
Rok
jaz sem naročil na ebay 26.90€ in deluje enako kod original pa le ga menjam usako leto je to za 3leta 100€ se splača malce pobrskati po tujih straneh tukaj je DDV + marža apsolutno prevelika
Hm... Tale cena me nikoli nebo prepricala da si dobil original bosch senzor ker za ta dnar se prodajajo raznorazni meat&doria ... ki niti pod razno ne dela kot bi mogel
'Colibry'... če namiguješ na neoriginalnost mojega LMM, te moram popraviti, pri teh zadevah sem zelo strikten in raznih xxx modelov za 26,90€ niti pod razno ne bi kupil in montiral v avto, sem preveč prebral koliko težav so imeli uporabniki s temi približki originalov.
Moram ponoviti, da je to zelo kritičen element in se mi je zdelo neumno eksperimentirat z nekimi kvazi nadomestki.
Hm... Tale cena me nikoli nebo prepricala da si dobil original bosch senzor ker za ta dnar se prodajajo raznorazni meat&doria ... ki niti pod razno ne dela kot bi mogel
čakaj kje pa piše original ? ,...
Da ne odpiram nove teme bom kar tukaj vprašal. Danes sem spet imel malo časa in sem odklopil LMM. Šel sem na testno vožnjo in avto ni kadil nič, ne glede na to kako sem pohodil gas. Če je LMM priklopljen pa je za mano črn oblak dima. Je to znak da bo treba menjati LMM?
Se lahko nekaj dni vozim z odklopljenim, ali je lahko kaj narobe - nobena lučka se ni prižgala ko je bil LMM odklopljen.