No jst sem jo kupu, to črno 170 konjsko 2.0, o kateri sem spraševal par postov nazaj.
Avto mislim imet na dolgi rok, tko da sm raje dal dva jurja vec, pa 2010/5 letnik. Pregledal sem jih 15 recimo. Videl od dobrih in dragih, do poceni in katastrof. No večina 2.0 za 9 dobrij jurjev priznam, da je bila dobrih.
Bil zagret za eno cipano 120 konjsko, lepo ohranjeno... a kaj ko niti 190.000 kilometrov ni bilo svojih. Ce bi dobil kako dobro, z original kilometri, bi vzel tudi starejše. ampak na koncu se odlocil za to črno. Edino ta in še ena sta mi pokazali original kilometre na ECUju.
Vzel sem še GS3+ garancijo ki znša 450 evrov za leto in pokriva res veliko delov. No vključno z garancijo me je stala 7600. Po preteku prvega meseca pretece garancija na vztrajnik in tri dize., drugo ostane eno leto. Nekaj takega. Še neki bojo gume. Pa itak servis pod vsakim pogojem čim prej. To bi naredil pri bi bilokaterem rabljenem, ker ne zaupam nobenemu, če ne vidim pod prste, jebiga, slabe izkušnje.
Avto piše da ma 128.000. V kar tud verjamem. Če primerjam z drugimi, al pa z očetovo Cromo s 95.000 mislim da je mehansko v boljšem stanju. Na ecuju z multiscanom mi je pokazalo 127.000. Je par odrgnin, bušk, pa malo pocen zadnji odbijac. Pa neki malga na strehi. To mene ne moti, bom porihtal. Tud od zavarovalnic se počutim opeharjen, ker sem mel totalko nekriv in se počutim, da mi je malo dolžna
Generalno pa avto zgleda OK. Motor laufa res lepo, tiho, nič ne piha pri ventilih. Pogon. vztrajnik sklpoka vse tiho, mirno.. Tud v brzinah, ko tapneš po gasu.. ne zazna čisto nobenega lufta v prenosih, polosonivah, menjalniku, vztrajniku. Tud ročka od menjalnika ne niti trzne. Pri vseh cenejših je sklopka ko si jo malo taknil,, si mel feeling da vztrajnik opleta.. al pa ko ti je nekdo stiskal sklopko, si spredi slišal vztrajnik ko je zgrabil. Tle je vse kot po maslu. Sm jo orng segrel pa steral pred odlocitvijo. Avto se pelje kot nov.. kaj vem.
Notranjost je tudi kot nova in ohranjena,
Kar se pa tiče Avto Jolly. Kaj vem. Do mene so bili fer. Pustili preklopit tester. Dali v ceno to obširno garancijo. Pa avto pustili konkretno sprobat. Avto pa znam sam ocenit, vsaj mislim. Prej sm mel alfo 156, vse sam šraufal. Pa doma mamo smae fiate. Ta je imel nižjo ceno od konkurence in pač nekaj ličarskih napak. Jst sm pa itak mehanski freek in me no moti. Daleč od tega pa da bi bil avto zvožen. Ma pa še eno rjvo sivo tam., pač.. za tisto bi mu dal 4 jurje. več ne.
sem se razpisal..