Kako kupit neproblematično 159?

Tehnične teme o modelih 159, Brera in Spider

Moderator: Tehnika moderatorji

Veron
Alfa Freak
Alfa Freak

Gorjup napisal/-a:Ja problem je najdt limuzinsko varianto, ki je dobra., karavansko je veliko lažje. Jaz recimo iščem 2.0 170km ali pa 2.4 210km pa je izbire izjemno malo, eno iz Kopra, ki jo prodaja avto Mik bom probal it za vikend gledat, sem kontaktiral tudi žival in pravi da je limuzino težko pametno najt, kar je izjemno žalostno.
Pozabi Mik, ni vredno časa
Gorjup
Alfist
Alfist
Vozilo: Alfa Romeo 159 Ti, 2.0, letnik 2009
Kraj: Ljubljana

Veron napisal/-a:
Gorjup napisal/-a:Ja problem je najdt limuzinsko varianto, ki je dobra., karavansko je veliko lažje. Jaz recimo iščem 2.0 170km ali pa 2.4 210km pa je izbire izjemno malo, eno iz Kopra, ki jo prodaja avto Mik bom probal it za vikend gledat, sem kontaktiral tudi žival in pravi da je limuzino težko pametno najt, kar je izjemno žalostno.
Pozabi Mik, ni vredno časa
Aja? Kolikor sem zasledil po spletu so izkušnje po forumih, tudi tem z njimi precej pozitivne. Imaš kako posebno informacijo?
ROBERTH
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Kranj

Tak kot vsi večji uvozniki rabljenih vozil.

Imajo ok kose in nekaj slabše. Vse je cenjeno enako. Od kupca pa je odvisno, kaj bo peljal domov.

Kakšne ima pa prakse na temo tachotuninga, pa ne upam reči (poznam nekoga, ki da roko v ogenj zanj, jaz pa ne dam roke v ogenj za tega znanca)!
Gorjup
Alfist
Alfist

No saj sem rekel, da grem pogledat, če mi kaj ne bo všeč bo ostala tam in to je to, problem je da so res redke take kot jih iščem, še ta ni čisto taka (raje bi temno notranjost, tudi navigacije se ne bi branil, ampak brez tega se da prezivet), edino ceno ima kar visoko, ampak to se verjetno da kaj zbit.
Uporabniški avatar
pekidi
Alfa Member
Alfa Member
Kontakt:

ziv,

vzames stevilko sasije vtipkas na strani

http://pekidi.com" onclick="window.open(this.href);return false; in vidis dejansko letnico izdelave :-)

primer moje alfice:
manuf. date : 28.4.2008

l.p.
D-
matjazy
Alfa Junior
Alfa Junior

Aja, iščem karavana :)

Med drugim sem si ogledal eno dobro alfico 2.4, slovensko, od 1. lastnika. Naravnost neverjetno, kaj je vse že bilo menjano pri manj kot 200k... (med drugim motor) :? Me pa vseeno mika :)
Gorjup
Alfist
Alfist

Če iščeš karavana, ne bo problem ker jih je veliko, en se prodaja tudi na forumu, drgač pa kontaktiraj uporabnika žival, on ti bo lahko pomagal ;)
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: Litija

Jz mam 4 doma trenutno. Ni hudič, da ti vsaj ena ne bi bla všeč. :mrgreen:
matjazy
Alfa Junior
Alfa Junior

Imaš kak link do oglasov?

Sicer sem pa medtem že praktično nabavil kravo čisto drugačne vrste, saab-a 9-5 :lol:
Uporabniški avatar
shark13
Alfa Member
Alfa Member
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: trbovlje

http://forum.alfa-klub.com/viewforum.php?f=31" onclick="window.open(this.href);return false;
Odgovori
  • Informacija