Gorjup napisal/-a:Ja problem je najdt limuzinsko varianto, ki je dobra., karavansko je veliko lažje. Jaz recimo iščem 2.0 170km ali pa 2.4 210km pa je izbire izjemno malo, eno iz Kopra, ki jo prodaja avto Mik bom probal it za vikend gledat, sem kontaktiral tudi žival in pravi da je limuzino težko pametno najt, kar je izjemno žalostno.
Gorjup napisal/-a:Ja problem je najdt limuzinsko varianto, ki je dobra., karavansko je veliko lažje. Jaz recimo iščem 2.0 170km ali pa 2.4 210km pa je izbire izjemno malo, eno iz Kopra, ki jo prodaja avto Mik bom probal it za vikend gledat, sem kontaktiral tudi žival in pravi da je limuzino težko pametno najt, kar je izjemno žalostno.
Pozabi Mik, ni vredno časa
Aja? Kolikor sem zasledil po spletu so izkušnje po forumih, tudi tem z njimi precej pozitivne. Imaš kako posebno informacijo?
No saj sem rekel, da grem pogledat, če mi kaj ne bo všeč bo ostala tam in to je to, problem je da so res redke take kot jih iščem, še ta ni čisto taka (raje bi temno notranjost, tudi navigacije se ne bi branil, ampak brez tega se da prezivet), edino ceno ima kar visoko, ampak to se verjetno da kaj zbit.
Med drugim sem si ogledal eno dobro alfico 2.4, slovensko, od 1. lastnika. Naravnost neverjetno, kaj je vse že bilo menjano pri manj kot 200k... (med drugim motor) Me pa vseeno mika