Tako kot na prejšnji se mi je tudi na sedanji 159 zgodilo naslednje: odlomila se je ročka za odpiranje motornega pokrova (tista zunanja,ki je za rešetko) . Na srečo jo je polovica ostala, tako, da se pokrov da odpreti, le prste je treba potisniti malce globlje pod pokrov.
Očitno slabo zasnovana zadeva. Niti ne vem ali bom menjal, ker se odpira. Morda, če kje dobim rabljeno, nova je cca. 60 EUR, ker se menja cel sklop.
Se to dogaja le meni in sem pregrob ali imate podobne izkušnje?
Potem je to ista situacija kot s pokrovom predala na vrhu armature pri Giuliettah. Ko sem jaz iskal rabljeno Giulietto, so pri Avto Triglav vse tri rabljene imele ta pokrov polomljen.
Sem se odločil, da kar pustim tako kot je. Pokrova ni težko odpreti, če ne bi vedel, da je odlomljeno bi mislil, da je že po defaultu taka kratka ročica...
Manjša težava z brisalcem na voznikovi strani: pušča 2-3 cm veliko področje nepobrisano. Brisalec očitno ne nalega lepo na steklo na sredini. Metlice sem že zamenjal, pa je enako, se pravi, da je tečava očitno drugje. Ročica brisalca, kaj drugega?
Evo, Alfica se je vrnila iz Romunije (skupaj 16 dni). Pot tja je šla čez Madžarsko, nazaj pa čez Srbijo in Hrvaško. Postanki v Romuniji so bili naslednji: Temištvar, Baia Mare, regija Maramures, Cluj-Napoca, Sibiu, Sighisoara, Brašov, Bukarešta in Drobeta Turnu-Severin. Dežela je kar zanimiva, precej je za videti
Alfica se je izkazala za neproblematično, varčno in zanesljivo popotnico potovalna statistika pa naslednja: