@buxter
Lahko se zmeniva, da enkrat pripelješ in jo priklučiva na računalnik. A mogoče veš katero napako vrže ven?
Žal pa ni nobene garancije, sploh je pa razlika ko brskaš po svojem in ti je vseeno kaj bo (do neke mere), a to ne velja za stvari, ki niso moje.
@Damijan
Hvala, še vedno, pač določene stvari se zgodijo in ...
Hmm, 75-ka je šla v te konce, torej je fer, da se ene vrne.
Upam, da ti uspe vse tiste mase zrihtat, ter vsa čast da se tako predano ubadaš z vsem.
Ko sem končno bral tvojo temo in videl primer losanega oljnega filtra ... to se dogaja, če na V6 daš Tecnocar oljni filter, po pol leta je čisto los in seveda olje povsod. Mann nikoli nobenih problemov za tistih par € več.
Pa samo za foro naslednjič povprašaj po Valeo filtru kabine z ogljem ... mogoče ugotoviš, da je cenejši od Filtona brez, vsaj jaz sem imel tak primer.
Na temo oljnih filtrov, če se kdo sparšuje zakaj so na mojih slikah vedno "napačni" oljni filtri ... na V6 paše od 75 1.6 in na TS paše od JTD ... enostaven razlog, večji filter z enako konfiguracijo.
Da ne bom samo nakladal, še slikca ... malce testnega poliranja ... pod svinjarijo in praskami se skriva lepotica, potrebna obdelave z glino in konkretnega poliranja
Edit
Še ena na temo filtrov, tole je pa sploh eno sranje od sranja proizvajalec, filter sploh ne sede pravilno v okvir, vsaj polovico manj papirja/filtrirne površine, pa spet višja cena od Valeo. Se mi par teh "čudovitih" filtrov že par let valja okrog. Opisano ne velja samo za 166-ko ...