Sej to je dejstvoveloce napisal/-a:Raje jo imaš zato, ker je pač Alfa, sej te razumem. Če bi bil VW fan, ne bi niti pomislil na Alfo, kar bi spet razumel.

Točno to želim povedati in je bistvo, pa če mi kdo še toliko tumba,..f4676 napisal/-a:Saj to, da so skregani z malenkostmi je meni že dolgo jasno. Tukaj se vidi njihov značaj. Naredijo krasne avte samo pri detajlih pa odpovedo.
Vse kar rabijo je ena trda roka.

O tem kakšni cigani so, kako obrajtajo novinarje, medije in na splošno koliko dajo na publiciteto jih je lahko samo sram. O tem sem že toliko slišal, pa najprej niti verjeti nisem mogelloka napisal/-a: Pa še nekaj: Sorry, ampak res so mal cigani. O vozilih AR in Fiat nisi mogel dobiti nobenega propagandnega materiala, katalogov... Hostese so se mnogo bolj razumele na kleklanje kot na avte, kakih "prodajalcev" ali predstavnikov firme, ki bi jih lahko kaj vprašal tako kot drugje pa sploh ni bilo. Res so me kar malo razočarali.
Sem gledal Focusa ST220 in me je predstavnik Forda posedel v avto, ki je bil sicer zaklenjen, ker sem ga malo natančneje spraševal...brez problema, razlagal itd in mi na koncu dal še kupon za njihov VIP center, pri ogledu nove BMW serije 3 - trud, razlaga, pojasnjevanje, možnosti kombinacij, kaj še načrtujejo s trojko, požrtvovalnost predstavnikov BMW-ja, pri Passatu podobno itd itn
Pri novi Imprezi STI vse kar ti srce poželi![]()
Razočaran nad Brero in pristopom pri AR!
Sorry

veloce napisal/-a:No, ko primerjam to dvoje, Alfa izgleda oblikovno in matrialno izredno poceni.![]()

No kot sm že reku, o tem "lesu" iz recikliranih glavnikov imam svoje mnenje.MITT napisal/-a:veloce napisal/-a:No, ko primerjam to dvoje, Alfa izgleda oblikovno in matrialno izredno poceni.![]()
Še enkrat moj komentar (sem že v enem druge postu podeval): sedel sem v obeh. Tist, k reče, da je tale notranjost Passata grda, razmetana, ali kar kol slabšalnega, nej gre rajš za peka, žemljice imajo vedno eno in isto obliko. Tale Passat na slikci ima state of the art design, kvaliteto in izdelavo notranjosti, za tehniko pa itak že vemo. Na drugi strani, Alfa 159 je znotraj, kako bi rekel, na prvi pogled luštna, minimalistična, vendar preveč minimalistična. Ko pa greš v detajle pri njej, so pa ti tko tko, zelo nedodelani, vse skupaj pa deluje preveč cheap. Očitno se Italjani nikol ne bojo mogli ovršt cenenosti izdelave. Res žalostno, ker avto bi s samo malo truda več moral bit huda bomba na trgu, tako pa jest mislm, da ne bo nič bolje prodajan kot 156.
Kot pravim, rad bi videl oba končna izdelka, ne pa salonski izvedenki, vendar, se bojim, oziroma vem, da bo namesto 159, leader tega razreda novi Passat. Pa rečte kar čte.
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti