Ženeva by Loka

Slikice vaših jeklenih konjičkov
Odgovori
Uporabniški avatar
vizo
Alfa Member
Alfa Member

Zunanjost avta je bomba, sam sredinska konzola je pa porazna. Števci pa to so še kul, sam drugo je pa bl švoh, sploh če primerjaš z obstoječo sredinsko konzolo v 156 ki je za moje pojme veliko lepša. Seveda pa to ne bi bila stvar ki bi me odvrnila od nakupa avta, sam vseen je pa škoda da ne na takih malenkostih izgubljajo ugled, ker to je po domače povedano šlamparija. Narediš božanski avto, pol pa na parih detajlih zaserješ notranjost.
Slika
GTA
Alfa Freak
Alfa Freak
Član Alfa Kluba: 0
Kontakt:

veloce napisal/-a:Raje jo imaš zato, ker je pač Alfa, sej te razumem. Če bi bil VW fan, ne bi niti pomislil na Alfo, kar bi spet razumel.
Sej to je dejstvo :wave: Saj to nas pa loči zveste privržence določene znamke med običajnimi daily driverji ki imajo vsak nov avto druge znamke.

Dejstvo je tudi da bi lahko bila Alfina konzola lepše obdelana in dejstvo je tudi to da bomo kljub temu pravi alfisti to pač "požrli". Se bomo pa z tistim kar bo pod pokrovom tolažili :mrgreen:

LP :wink:
Uporabniški avatar
r2
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Domžale

meni osebno je všeč armaturka, alu look, sploh pa uni
3 števci na sredini za olje, vodo in benz

če pa bi bla cela črna kot je to u navadi bi bla pa dobra?
Cuore Sportivo
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

1. velikost in oblika volana =D> =D> =D>
2. kratka prestavna ročica =D> =D> =D>
urkos
Alfa Member
Alfa Member

No nekateri ste se lepo razpisali o vaši mnenjih. željah in podobno.
AR je naredila izjemen avto ( v mislih imam 159), vizuelno je avto prava bomba.
Kar se tice notranjosti je roko na srce v primerjavi s passatom malce monotona, nič kaj privlačna.
Za ta denar bi človek pričakoval od avtomobila malce več vizuelnega razkošja v notranjosti.
Res pa je, da to kakšne užitke zna AR nudit pri sami vožnji pa vse te negativne stvari odtehta.
Moramo pa tudi vedet, da je passat ljudski avto (avto za množice-- všeč mora bit večini ljudi), alfa pa le avto za tiste, ki znajo nekatere stvari cenit ter z njimi uživat.
Meni osebno je notranjost passata lepša...mislim, da je to tudi večini...kar pač eni ne priznajo.
Notranjost pa mora biti lepa, saj v njej prezivimo veliko časa. Tako kot imamo radi lepo urejeno dnevno sobo se to spodobi tudi za avto.

Na koncu pa se vsak odloci kaj bo za ta denar izbral.

Jaz bi passata...ce bi mel ze kero AR doma. :P
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Okusi so različni, meni naprimer, če bi bila stvar obrnjena in bi Passat imel notranjost od 159, bi potem bil passat lepši.

Pač prisegam na minimalizem in so mi enostavne linije preprosto všeč.
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Uporabniški avatar
Teo
Moderator
Moderator
Kraj: Slovenska Bistrica
Kontakt:

Recimo sredinska konzola v volvotu S40 mi je najlepša stvar v avtomobilski industriji.

To je recimo meni najlepša armaturka nasploh.

Slika

Slika
[/img]
Nekdanji alfist....kaj pa človek drugega preostane.
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

f4676 napisal/-a:Saj to, da so skregani z malenkostmi je meni že dolgo jasno. Tukaj se vidi njihov značaj. Naredijo krasne avte samo pri detajlih pa odpovedo.
Vse kar rabijo je ena trda roka.
Točno to želim povedati in je bistvo, pa če mi kdo še toliko tumba,..

Pri detajlih odpovejo na celi fronti in jih je še zmeraj šlamparija, ki sicer obljubljajo že od davnega leta "98" da je bistveno bolje pa za moje vrednote in videnje še ni na nivoju konkurence.

Očitno bo treba na Maseratija prešaltat :wink:

Sicer pa sam Italijanov niti pod razno ne razumem kako so lahko tako butasti :x :x , saj ravno danes piše o ponovni stavki delavcev Fiata. Sami so krivi da je njihova avto industrija pričela tako strmo padati in se avtomobili ne prodajajo, vzrok pa se ve tudi nekvaliteta. Če bi kdo rad videl kako šlampasto je sestavljen Fiat Stilo, si lahko pride pogledati avto od mojga fotra. Poleg tega jih pa vidiš ko prestopijo prag tovarn da se vozijo z avtomobili tujih znamk. Močno upam da jih bo tale Kabfell navadil discipline in reda, ki jim ga pošteno primanjkuje #-o
Lp G.A.
Giorgio Armani
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa

loka napisal/-a: Pa še nekaj: Sorry, ampak res so mal cigani. O vozilih AR in Fiat nisi mogel dobiti nobenega propagandnega materiala, katalogov... Hostese so se mnogo bolj razumele na kleklanje kot na avte, kakih "prodajalcev" ali predstavnikov firme, ki bi jih lahko kaj vprašal tako kot drugje pa sploh ni bilo. Res so me kar malo razočarali.
Sem gledal Focusa ST220 in me je predstavnik Forda posedel v avto, ki je bil sicer zaklenjen, ker sem ga malo natančneje spraševal...brez problema, razlagal itd in mi na koncu dal še kupon za njihov VIP center, pri ogledu nove BMW serije 3 - trud, razlaga, pojasnjevanje, možnosti kombinacij, kaj še načrtujejo s trojko, požrtvovalnost predstavnikov BMW-ja, pri Passatu podobno itd itn
Pri novi Imprezi STI vse kar ti srce poželi :)

Razočaran nad Brero in pristopom pri AR!

Sorry :(
O tem kakšni cigani so, kako obrajtajo novinarje, medije in na splošno koliko dajo na publiciteto jih je lahko samo sram. O tem sem že toliko slišal, pa najprej niti verjeti nisem mogel :x :x dokler se ne prepričaš. Še premalo jih tepe njihova prodaja #-o #-o
Lp G.A.
Uporabniški avatar
MITT
Alfa Freak
Alfa Freak
Kraj: Lj.si
Kontakt:

veloce napisal/-a:No, ko primerjam to dvoje, Alfa izgleda oblikovno in matrialno izredno poceni.:cry:

Slika

Slika

Še enkrat moj komentar (sem že v enem druge postu podeval): sedel sem v obeh. Tist, k reče, da je tale notranjost Passata grda, razmetana, ali kar kol slabšalnega, nej gre rajš za peka, žemljice imajo vedno eno in isto obliko. Tale Passat na slikci ima state of the art design, kvaliteto in izdelavo notranjosti, za tehniko pa itak že vemo. Na drugi strani, Alfa 159 je znotraj, kako bi rekel, na prvi pogled luštna, minimalistična, vendar preveč minimalistična. Ko pa greš v detajle pri njej, so pa ti tko tko, zelo nedodelani, vse skupaj pa deluje preveč cheap. Očitno se Italjani nikol ne bojo mogli ovršt cenenosti izdelave. Res žalostno, ker avto bi s samo malo truda več moral bit huda bomba na trgu, tako pa jest mislm, da ne bo nič bolje prodajan kot 156.

Kot pravim, rad bi videl oba končna izdelka, ne pa salonski izvedenki, vendar, se bojim, oziroma vem, da bo namesto 159, leader tega razreda novi Passat. Pa rečte kar čte.
:evil:: "Yes, if you wanna run cool, you got to run on heavy heavy fuel!" :mrgreen:
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Ne vem posplosevat pa tud ni treba. Ni vsak it. avto not šlampast. Lancie in Alfa 166 majo eno najlepsih notranjosti, sicer pa morvo pocakat na uradni izid 159. Medtem k novi šef (nemec), bo mogoce tudi v prihajajocih modelih in faceliftih se dosti spremenil, saj drugje je. Bomo vidli a ne.
Uporabniški avatar
The Architect
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: Ljubljana

Mitt, ne bit užaljen samo ne moreš ocenjevat ljudi ki nimajo isti okus kot ti za peke. Meni osebno je les v avtu in pa tale svetla barva sedežev za :puke: .
Sej drugim pa pač sede. A ti je všeč notranjost al ne mislm da ni vedno odvisno od tega a je " state of the art ". Pa brez zamere.
LP, S. :wink:
Lancia
Alfist
Alfist
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

MITT napisal/-a:
veloce napisal/-a:No, ko primerjam to dvoje, Alfa izgleda oblikovno in matrialno izredno poceni.:cry:

Slika

Slika

Še enkrat moj komentar (sem že v enem druge postu podeval): sedel sem v obeh. Tist, k reče, da je tale notranjost Passata grda, razmetana, ali kar kol slabšalnega, nej gre rajš za peka, žemljice imajo vedno eno in isto obliko. Tale Passat na slikci ima state of the art design, kvaliteto in izdelavo notranjosti, za tehniko pa itak že vemo. Na drugi strani, Alfa 159 je znotraj, kako bi rekel, na prvi pogled luštna, minimalistična, vendar preveč minimalistična. Ko pa greš v detajle pri njej, so pa ti tko tko, zelo nedodelani, vse skupaj pa deluje preveč cheap. Očitno se Italjani nikol ne bojo mogli ovršt cenenosti izdelave. Res žalostno, ker avto bi s samo malo truda več moral bit huda bomba na trgu, tako pa jest mislm, da ne bo nič bolje prodajan kot 156.

Kot pravim, rad bi videl oba končna izdelka, ne pa salonski izvedenki, vendar, se bojim, oziroma vem, da bo namesto 159, leader tega razreda novi Passat. Pa rečte kar čte.
No kot sm že reku, o tem "lesu" iz recikliranih glavnikov imam svoje mnenje.

Je pa tko, bedarija je primerjat najboljšo različico Passata z bolj osnovno Alfe. Poglej osnovnega Passata (je bil ravno tako v Ženevi) in že zgleda zelo bogo. Čist tko: pa poglejmo eno osnovno različico trenutnega passata, meni je armaturka res brezvezna.
BMW stoji pred garažo, Alfa Romeo pa te čaka.
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

Ne primerjat profesionalnih retuširanih slik z slikami posnetimi z digitalcem. Te fotke od passata so za v katalog. Od alfe pa mogoče za žurnal al pa sobotno prilogo.
Uporabniški avatar
Damijan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Lady "K"
Kraj: Gabrje (nedaleč od Preshgain)

Zdi se mi že nesmiselno primerjat športno limuzino z penzionistično limuzino.
Odgovori
  • Informacija