Dobro, K je bila uspešno poservisirana pri 607848km. Nekaj težav z novimi deli, uspešno rešil. Ostala je težava, da je po daljšem stanju težko vžgala, potem naprej pa vse bp. In diagnoza, aprila kupljena čisto nova NOS bencinska črpalka je crknila. Po 2 mesecih

Vgradil s5 črpalko, katero sem sestavil iz več njih nedelujočih pa je motor kresnil kot sod smodnika in dela bp. Torej, K je uspešno na cesti, zdaj že skoraj 610000km, prejšnji teden z lahkoto opravila tehnični pregled, kateri naju bo držal skupaj naslednjih 365 dni
Zdaj se igram pa s svečkami. Imam 4 verzije svečk, katere so se vgrajevale kot original v moj avto. Izločil sem Champion rc8byc. Motor deluje lepo, poraba pa kar visoka (12 litrov

), mešani način vožnje. Trenutno so notri ene prastar model, rc7bmc oe021, motor deluje vrhunsko, zelo tih, odziven, poraba pa, ocenjeno glede na stanje kazalca goriva, okrog 9 litrov mešane vožnje. Poročam naknadno, ko bom šel dotočit. Rc7bmc oe021 je pa kar težko še dobiti, ker so stare. Zdaj so v igri oe0216 model.
v igri so pa še Denso k20tt, tovarniško nastavljene na razmak elektrod 1mm. Zelo robat zvok motorja, zato sem jih ruknil ven. tudi motor anemičen. Čakajo na mizi s popravljenim razmakom, katerega zahteva motor, med 0,8 in 0,9mm. Poročam naknadno, ko bodo svečke v igri
Čakam pa še na zadnjo verzijo origigi svečk, Ngk 6895 bkr6ekc. Do sedaj so bile vsakič odlične, ko so bile vgrajene v agregat. Poročam naknadno