Naio

jutra v alfi se začnejo zares drugače...
Kar se alfinih (fiatovih) JTD-jev tičem mam alfetko 156 sedaj že nekaj mesec in ni nobenih težav. Okej sem imel smolo in je blo potrebno zamenjat ogrevalne svečke prec ko sem ga kupu ampak obstaja velika verjetnost, da teh svečk jaz ne bom več menjal.
Kar se servisov tiče niso tako dragi kot pri nemcih. Odvisno je pač kam ga voziš, če koga morda poznaš, ki dela na kakem pametnem servisu in pa za kaj vse avto voziš na servis. Kdor avto pelje na servis menjat žarnico bo pač tam večkrat in urne postavke so drage, tako da se potem kmalu pozna v denarnici.
Kar se pa 156 tiče pa lahko zapišem, da je avto užitek napisano z velikimi črkami. Avto nenadoma ni več samo prevozno sredstvo za vožnjo od točke A do točke B, ampak se voziš z njim tudi za hobi. Moje pot iz službe se je v zadnjih mesecih precej podaljšala, nujnih opravkov je naenkrat precej več in kamorkoli je že potrebno skočit mi ni več problem. Ja, ta avto te spremeni samo prepustiti se mu moraš.
Nikakor pa ni popoln. Podvozje je sicer športno naravnano in skozi ovinke se (sport izvedba) pripelje z minimalnim nagibanje. Volan je fenomenalno odziven in inženirji pri milanski tovarni so se lepo približali športnemu občutku za volanom. Pa vendar so pozabili na to, da se z njim vozimo tudi po slabih cestah, po cestah kjer je polno kratkih in zaporednih grbin. Avto le-te prekleto slabo požira. Ko se vozim po cesti med kranjem in medvodami (cesta je grajena še za časa ne vem katere vojne, ko so jo "sestavljali" iz betonskih blokov - če se ne motim) me pošteno zvibrira. To se mi navkljub športnosti zdi nedopustno, saj konec koncev alfa 156 ni samo športnik ampak tudi limuzina in z nekaj več truda, bi lahko kratke neravnine požiral precej bolje.
Alfo bržda že od pamti veka muči manjek odlagalnih prostorov. Je tako težko ustvarit kak predalček več, poličko na dostopnem mestu in pošten predal pri sovoznikovih nogah? Očitno je.
Dizel, čeravno najšvohotnejši (105KM - tako da dirkalnik to ravno ni), je lepo odziven z manjšo turbo luknjo pri nižjih obratih in predvsem nizko porabo. Verjeli ali ne pri dinamični vožnji, ki jo sestavlja nekje 70% izvenmestne in 30% urbane zabave poraba ne pride preko šestih litrov. Intenzivno tiščanje sicer poveča porabo za kak liter in ako mislite svoja popotovanja upravljati samo po mestnih ulicah lahko prištejete še kak liter, ampak ne peljat alfo na izlet izven mesta bi bil greh. En rezervoar (63 litrov od tega 7l rezerve) za 1000 kilometrov lahko postane resničnost.
Ima pa alfetka še eno veliko napako. Sedeži so bolj za en kurc. Bočni oprijem je super, a hrbet se med sedenjem nenaravno ukrivlja, kar povzroča bolečine. Precej nezdrav položaj hrbta zna biti precejšen problem, glede na to, da ko se enkrat usedeš v alfo neželiš več iz nje.
Pod črto... avto je super ima pa nekaj napač, vendar se alfa odkupi zelo hitro.