meni tud te lučke mal begajo

naprimer lučka za olje, ki gori ko zalaufam avto. prej se je pržgala k sm dau kontakt, k sm avto zalaufov je ugasnla. pa še to se ni zmer pržgala. zdej užgem avto, pa kar gori, k se odpeljem pa ugasne. olja je dost, sem preveru, sam pač, bega mal.
druga lučka ki mi tut skoz gori je ena tistih pod kontrolami za klimo - sj veste tista vrstica lučk pr 155ki med klimo pa pepelnikom. no tam mi gori lučka za nivo vode za šipo pucat. sem tisto kantico nafilov čist do vrha, pa lučka še zmer gori

hehe, elektronka je čudna ja.
tretja lučka je pa za rezervo, tista rumena. ta mi skor skos gori, sam vzrok je itak v praznmu tanku. tankam zmerej največ do polovice, tko da tja do rezerve kej kmal pridem, sploh v desne ovinke
no ja, pa da te luči za osvetlitev potniškega prostora ne omenjam. zima vpliva nanjo, tko da kdaj dela tko k bi mogl, kdaj pa ne. recmo odpreš vrata ko je avto zalaufan, pa ko jih zapreš, kar ne ugasne. traja nekej časa da ugasne (ko bi pustu odprte vrata), če ugasneš in zalaufaš še enkret, dela normaln - dokler ne odpreš vrat.
aja, pa crknila mi je osvetlitev predala pri sopotniku, v pepelniku in prtljažniku - najverjetneje kakšna varovalka, pa se mi ne da menjat.
elektronika v alficah je res razred zase.