ALFA 145 2.0 TS QV

Splošne informacije, izkušnje o Alfah
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 0
Kraj: maribor
Kontakt:

Miholl napisal/-a:Pol nej pa da ceno 2 miljona... :roll: :roll:

Predraga glede na trg....

Za 1,6 miljona se da zvohat ze kako 147ko,da o 156ki sploh ne govorimo...
-ja,samo teško da bo imela 2,0 mašino in 59000km,in L2001 :wink:
stuntz
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Zagorje

boxerce 1,6 so pa še kr tok za kokr sm jo kupu :D
Freedom of speech ? What is that some brand of toilet paper? Found it at ( cant say PM me ) :D
Uporabniški avatar
dejan
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

miha77 napisal/-a:Prosil bi za eno pošteno mnenje od vas fenov alfa romeo!

Imam možnost nabavit zgoraj omenjeno vozilo letnik 03/2001, avto ima resničnih 59000km, črne barve.Ima servisno knjigo seveda poštemplano tako kot treba.Pred mesecem dni je bil opravljen veliki servis na poblaščenem servisu (menjava jermenov,svečk,filtrov,zav. ploščic...) v znesku 250.000 sit auuuu!!
Ima tudi čisto nove zimske gume miichelin.
Avto je ves originalen nič nakičen!!
Avto ni bil nikoli karamboliran- kot nov!!
Cena nej bi bila okvirno nekje med 1.5-1.6

Eni mi pravijo da so to jajca eni da je kul avto, tko da sem ves nameden do konca, zato bi vas prosil za pošteno mnenje, slabe-dobre lastnosti vozila in tako...

Že v naprej se vam zahvaljujem za vse info :)
Super avto, po mojem boš navdušen, vsaj vsi ki jih imamo na tem forumu smo zadovoljni z avtom. Če je bil res narejen tavelk servis in če je avto tak kot mora biti, potem bi bila po mojem primerna cena nekje okrog 1,3 mio. Ne glede na letnik je 145-ka star model avta, za njo je že 147 in face lift 147-ka, tko da cena 1,6 mio po mojem nikakor ne zdrži. Mislim da se je nedolgo nazaj prodajala na forumu tudi ena rumena 145 QV, 00. letnik za 950 jurjev, tako da razmisli o ceni.

@ ostali - pa ne me zdaj napast da zbijam ceno 145-kam, samo glede na cene na trgu je stvar taka kot je (drugače tudi meni tele cene niso nič všeč :( )
CAPO
Alfa Member
Alfa Member
Kraj: PTUJ
Kontakt:

dejan napisal/-a:

Imam možnost nabavit zgoraj omenjeno vozilo letnik 03/2001, avto ima resničnih 59000km, črne barve.Ima servisno knjigo seveda poštemplano tako kot treba.Pred mesecem dni je bil opravljen veliki servis na poblaščenem servisu (menjava jermenov,svečk,filtrov,zav. ploščic...) v znesku 250.000 sit auuuu!!

Eni mi pravijo da so to jajca eni da je kul avto, tko da sem ves nameden do konca, zato bi vas prosil za pošteno mnenje, slabe-dobre lastnosti vozila in tako...

Super avto, po mojem boš navdušen, vsaj vsi ki jih imamo na tem forumu smo zadovoljni z avtom. Če je bil res narejen tavelk servis in če je avto tak kot mora biti, potem bi bila po mojem primerna cena nekje okrog 1,3 mio. Ne glede na letnik je 145-ka star model avta, za njo je že 147 in face lift 147-ka, tko da cena 1,6 mio po mojem nikakor ne zdrži. Mislim da se je nedolgo nazaj prodajala na forumu tudi ena rumena 145 QV, 00. letnik za 950 jurjev, tako da razmisli o ceni.

@ ostali - pa ne me zdaj napast da zbijam ceno 145-kam, samo glede na cene na trgu je stvar taka kot je (drugače tudi meni tele cene niso nič všeč :( )
mah jaz pa mislim, da je če je avto res tako dober kot pravi, potem je tudi vredna cene... dobro malo se da zdilat ampak... kar je dobrou nej slabou :mrgreen:

Jaz bi kupil!!
Na Ptuju je ena srberna 145Q shikt kako je dobra... malo že žicam lastnika... :mrgreen:
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

mikkaa145 napisal/-a:točno tako.

jaz sem mojo začel prodajat pred 3 meseci.. je mela ceno 1.200.000
pa gledam zdaj avto net....145 1.4, L2000 ... 800.000

pa si mislim najbolje je da rečem dajte mi 500.000 pa bom se 2 leti z busom vozil. potem pa peš dalje.. :lol: :lol: :lol: :lol:
mikkaa kje pa bi lohk vidu tvojo 145-ko mogoče bi jo pa jz kupu. :)
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-saj jaz tud ne trdim da moraš glih dat 1,6 mio za njo,ampak kaj dost pa tudi ne moreš pričakovat da bo spustil,če je avto res tako OK :doubt:
Uporabniški avatar
Dejch
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Vozilo: Avant2Go

Nej ne spusti. Sploh ce je tip top. Skrajni cas, da se zacnejo alfe prodajat za tok kokr so vredne, to mislim predvsem za ohranjene modele. p**** ce pogledam, kera vsa jajca od hond prodajo za 1,4m in s 200k km, letniki itd.
Uporabniški avatar
miha77
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: ljubljana
Kontakt:

a ma morda kdo kakšno sliko od alfe 145 2.0 qv- po možnosti v črni barvi?

hvala vam za vaše odgovore in se priporočam še naprej!
do srede se moram odločit!!
Uporabniški avatar
guma
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Ljubljana

Dejch napisal/-a:Nej ne spusti. Sploh ce je tip top. Skrajni cas, da se zacnejo alfe prodajat za tok kokr so vredne, to mislim predvsem za ohranjene modele. p**** ce pogledam, kera vsa jajca od hond prodajo za 1,4m in s 200k km, letniki itd.
Žal je tako. Mene srce boli, ko vidim cene take 156, kot je moja. Samo se je treba zavedat, da avto (ne glede na znamko) ne more bit dvakrat
dražji, ker je malo lepše ohranjen in ima malo kilometrov. (razen če je to res neka eksotika od avta). Res imajo Alfe smešno nizke cene, ampak primer QV za 1,6 mio? Ko bo imela 120k kilometrov bo vredna samo še pol tega. :doubt:
Uporabniški avatar
zombi
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Član Alfa Kluba: 1
Vozilo: Alfa Romeo 159 2.0 JTDm
Kraj: Logatec
Kontakt:

Najboljše je da poslušaš "kolege", ki ti bojo znali svetovat, da je to za en k**** aavto, da full žre, se kvari in pije olje pa kvari se in pije full olja pa še skoz se kvari in pije olje pa še full žre... pa boš daleč prišel

Edini nasvet ti lahko dam, da poiščeš primerjalne teste avtomobilov tiste genaracije in boš ugotovil, da je na večini testov pometel s konkurenco.
Za prve QV so govorili, da je je GTi killer...
Ko boš enkrat probal, te omami.
Uporabniški avatar
žival
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Litija

Ja jz ti bom sam to reku, težko boš dobu avto, k tok dobr zgleda, v katerem je včas lepo tud sam sedet, k ma odlično lego, dobre zavore in ne boš verjel na relacijo z zmerno nogo na pedalu za plin sploh ne pije velik. :)
Uporabniški avatar
krucymucy
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: 50.000km od Ribata

lahko pa samo preberes moj podpis!!!
Moje ime je Niva, Lado Niva. Sem terenski človek!
Uporabniški avatar
miha77
Alfa Junior
Alfa Junior
Kraj: ljubljana
Kontakt:

po netu sem že vse prebsku pa nisem najdu noben pameten test oo tem modelu ki je bil na testu baje z vsemi ostalimi gti in podobnimi vozili!

če ve kdo za kak link se priporočam!!

lp
opankar
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kraj: Lubiana

You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for the brief moment, when everything works.
alfafil
Addicted to Alfa
Addicted to Alfa
Kontakt:

-lep video,vzbuja spomine :D
-za končno piše 205,malo mimo :wink:
-cena 36500 DM,po petih letih si srečen če dobiš 8000 DM #-o
Odgovori
  • Informacija