-ja,samo teško da bo imela 2,0 mašino in 59000km,in L2001Miholl napisal/-a:Pol nej pa da ceno 2 miljona...![]()
![]()
Predraga glede na trg....
Za 1,6 miljona se da zvohat ze kako 147ko,da o 156ki sploh ne govorimo...

-ja,samo teško da bo imela 2,0 mašino in 59000km,in L2001Miholl napisal/-a:Pol nej pa da ceno 2 miljona...![]()
![]()
Predraga glede na trg....
Za 1,6 miljona se da zvohat ze kako 147ko,da o 156ki sploh ne govorimo...

Super avto, po mojem boš navdušen, vsaj vsi ki jih imamo na tem forumu smo zadovoljni z avtom. Če je bil res narejen tavelk servis in če je avto tak kot mora biti, potem bi bila po mojem primerna cena nekje okrog 1,3 mio. Ne glede na letnik je 145-ka star model avta, za njo je že 147 in face lift 147-ka, tko da cena 1,6 mio po mojem nikakor ne zdrži. Mislim da se je nedolgo nazaj prodajala na forumu tudi ena rumena 145 QV, 00. letnik za 950 jurjev, tako da razmisli o ceni.miha77 napisal/-a:Prosil bi za eno pošteno mnenje od vas fenov alfa romeo!
Imam možnost nabavit zgoraj omenjeno vozilo letnik 03/2001, avto ima resničnih 59000km, črne barve.Ima servisno knjigo seveda poštemplano tako kot treba.Pred mesecem dni je bil opravljen veliki servis na poblaščenem servisu (menjava jermenov,svečk,filtrov,zav. ploščic...) v znesku 250.000 sit auuuu!!
Ima tudi čisto nove zimske gume miichelin.
Avto je ves originalen nič nakičen!!
Avto ni bil nikoli karamboliran- kot nov!!
Cena nej bi bila okvirno nekje med 1.5-1.6
Eni mi pravijo da so to jajca eni da je kul avto, tko da sem ves nameden do konca, zato bi vas prosil za pošteno mnenje, slabe-dobre lastnosti vozila in tako...
Že v naprej se vam zahvaljujem za vse info

mah jaz pa mislim, da je če je avto res tako dober kot pravi, potem je tudi vredna cene... dobro malo se da zdilat ampak... kar je dobrou nej slaboudejan napisal/-a:Super avto, po mojem boš navdušen, vsaj vsi ki jih imamo na tem forumu smo zadovoljni z avtom. Če je bil res narejen tavelk servis in če je avto tak kot mora biti, potem bi bila po mojem primerna cena nekje okrog 1,3 mio. Ne glede na letnik je 145-ka star model avta, za njo je že 147 in face lift 147-ka, tko da cena 1,6 mio po mojem nikakor ne zdrži. Mislim da se je nedolgo nazaj prodajala na forumu tudi ena rumena 145 QV, 00. letnik za 950 jurjev, tako da razmisli o ceni.miha77 napisal/-a:Prosil bi za eno pošteno mnenje od vas fenov alfa romeo!
Imam možnost nabavit zgoraj omenjeno vozilo letnik 03/2001, avto ima resničnih 59000km, črne barve.Ima servisno knjigo seveda poštemplano tako kot treba.Pred mesecem dni je bil opravljen veliki servis na poblaščenem servisu (menjava jermenov,svečk,filtrov,zav. ploščic...) v znesku 250.000 sit auuuu!!
Eni mi pravijo da so to jajca eni da je kul avto, tko da sem ves nameden do konca, zato bi vas prosil za pošteno mnenje, slabe-dobre lastnosti vozila in tako...
@ ostali - pa ne me zdaj napast da zbijam ceno 145-kam, samo glede na cene na trgu je stvar taka kot je (drugače tudi meni tele cene niso nič všeč)

mikkaa kje pa bi lohk vidu tvojo 145-ko mogoče bi jo pa jz kupu.mikkaa145 napisal/-a:točno tako.
jaz sem mojo začel prodajat pred 3 meseci.. je mela ceno 1.200.000
pa gledam zdaj avto net....145 1.4, L2000 ... 800.000
pa si mislim najbolje je da rečem dajte mi 500.000 pa bom se 2 leti z busom vozil. potem pa peš dalje..![]()
![]()
![]()

Žal je tako. Mene srce boli, ko vidim cene take 156, kot je moja. Samo se je treba zavedat, da avto (ne glede na znamko) ne more bit dvakratDejch napisal/-a:Nej ne spusti. Sploh ce je tip top. Skrajni cas, da se zacnejo alfe prodajat za tok kokr so vredne, to mislim predvsem za ohranjene modele. p**** ce pogledam, kera vsa jajca od hond prodajo za 1,4m in s 200k km, letniki itd.

Najboljše je da poslušaš "kolege", ki ti bojo znali svetovat, da je to za en k**** aavto, da full žre, se kvari in pije olje pa kvari se in pije full olja pa še skoz se kvari in pije olje pa še full žre... pa boš daleč prišelmiha77 napisal/-a:Prosil bi za eno pošteno mnenje od vas fenov alfa romeo!

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov