Tukaj se strinjam s tabo. Cene 166 so dosegljive, vprašanje je kako naprej, potem ko je avto pred hišo. Iz izkušenj lahko tudi sam potrdim, da vzdrževanje (ne samo menjava olja in filtrov) ni poceni in tak avto vzdrževanje tudi zahteva. Sam imam redne dohodke pa še kilometrino povrhu, pa se mi včasih zdi prekleto drago vzdrževanje moje 156. Pride redni servis (žal trikrat na leto) reče mehanik še tole pa tisto, pa sem takoj na 70k sit. Pač plačam, ker hočem, da je moja Alfa brezhibna, kot študent bi bil pa verjetno prisiljen zamenjat avto.Unicorn napisal/-a:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Verjetno imam js malo pomešane pojme...
Če se odločaš med tema dvema "ladijskima" variantama, pol prosim ne jamraj da si še študent, ok? Ni veliko ljudi v naši deželi tvoje starosti, pa tudi precej starejših ne, ki bi takšen avto sploh vozili. Nimam nič proti temu - še več - vesel sem zate, da boš to zmogel, ampak malo razmisli kaj si vprašal. To sta takorekoč top modela pri Alfi in vsak izmed njiju pač zahteva svoje vzdrževanje - to pa tudi stane. Večji avto - večji stroški (pa naj kdo obrne kakorkoli želi). Morda imam malo slab dan - česar res ne bi smel stresat na forum in smetit teme... pa vseeno
Moj glas definitivno gre dizlu.
Če razmišljaš o turbaču - torej ga boš tiščal - in bi rad navor (ker dvomim da se boš pribijal po "normalnih" cestah 130++ km - torej dizl, ker bencina bo turbač s pribijanjem kar fajn pupal.
študent... brez dohodka... 166 2.4JTD ali 166 2.0TB ?
Ubogi naši študenti...
Potem bi jih rada pa država še obdavčila... kako si upa kaj tako groznega... kaj bodo pa jedli?
Dejan156; samo namig; vprašaj na servis koliko stane glavni servis za TB! Mene je vrglo na rit