nekaj nasvetov za 33ko in 155 ter ostale avtomobile ki imajo pritljazni del locen. naredite si bandpass skatlo z izracunom dolzine cevi ki bo vodila skozi luknje v zadnji polici in bo bass tresel kabinski prostor.. simpl k pasulj da je pa 145ka neakusticna se pa z miko145 tudi nebi strinjal. vsedi se v moj avto pa da vidm ce ti bodo UHLJI stali pri miru
No tudi moj "akustika tuner" je reku da so alfe bolj ne-akustične kot ja.... oz. da si z istimiu stvarmi v avtu ustvariš lepši zvok v kakem drugem podobnem avtomobilu...
Miholl napisal/-a:No tudi moj "akustika tuner" je reku da so alfe bolj ne-akustične kot ja.... oz. da si z istimiu stvarmi v avtu ustvariš lepši zvok v kakem drugem podobnem avtomobilu...
Na kakšni podlagi je pršu do tega zaključka?....Mu prpelm bolho, pa da vidm kok bo bl akustična...menjaj akustika tunerja
se strinjam s turtlom. noben avto ni ne-akusticen ce ti lepo nardis tuning skatle po avtomobilu zna bass se kako lepo zaigrat. sam izracunat mors pravilno pa odvisno za kaksen bass bo to delano. moznosti imas neskoncno.. za kakovostni bass recimo je najboljs imeti kompresijsko skatlo , ce hocs gmenje bassreflex ( lukna + cev ) , al pa bandpass ( woofer v samem jedru skatle)...
DVC je dvošpulaš? torej lahko vežeš ali 2 ali 8 ohmov.. Mislim da je u tem problem saj ima tvoj amp u bridgu 1x 380W RMS na 4 ohm, na dveh pa mislim da ni bridga in dobiš le 190W na kanal... hmm
Ura je malo pozna in pioneerjevih ampov in wooferjev ne poznam dobro zato naj nekdo preveri to. Če se ne motim... potem menjaj tega dvošpulaša za enojno 4 ohmsko navitje, zračunamo ti BR škatlo in ni vrag da ne bo sekal tako kot mora