Moderator: Tehnika moderatorji

Jah, naio če pa vsak drgač reče glede olja. Eni hvaljo sintetiko, drugi pol sintetiko: to je že prvi problem.Naio napisal/-a:Alfo maš,pa se sekiraš za ceno olja???Daj not kaj dobrega,pa se bo tud dobro obnašalo.

Hm, debata iz nekaj kafetov s kolegom alfistom...Midva sva prišla do zaključka, da je pri menjavi na 10.000km skoraj vseeno, tudi če vlivaš Proton al pa bučnegažival napisal/-a:Jah, naio če pa vsak drgač reče glede olja. Eni hvaljo sintetiko, drugi pol sintetiko: to je že prvi problem.Naio napisal/-a:Alfo maš,pa se sekiraš za ceno olja???Daj not kaj dobrega,pa se bo tud dobro obnašalo.
Spet drugi prisegajo na selenio, ki je dejansko predpisana za alfe, tretji dajo roko v ogenj za valvoline, četrti da je mobil zakon,...Zdej pa nej človek ve kaj je dobr pa kaj ni.
![]()
![]()
Sem bil jaz ja... A ti je kaj pomagal?Glock napisal/-a:Bosko001 a mi nisi prav ti pošiljal slik iz tvoje Alfe ki ima zaprt EGR ventil?
Mislim da bi ti tud to znalo pripomoči k temu da imaš olje nekoliko ''manj'' zamazano od ostalih primerljivh jtd-jev.
Koliko sem jaz videl to svinjarijo ko sem snemal EGR in vstavljal vmes tanko ALU ploščiso, se kar nekaj saj vrne nazaj v cilindre in posledišno tudi preko sten v olje.
Jaz sem imel občutek da je moj EGR ventil bil tud malo masten od olja, kar pa mislim da je krivo tud dejstvo da dolivam dvo-taktol k kurilcu. (olja namreč ne zmanjkuje kaj dosti med servisnimi intervali).
V glavem bodi vesel da je motor brez večjih težav prišel do 200k (ni toliko neumno zapirat EGR) . In še veliko nadaljnih km ti želim...
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov