nekaj me računalnik oz. elektronika zafrkava. včasih mi sredi vožnje piska računalnik da zadnja meglenga ne dela "Rear fog light faliure", meglenka pa vseeno dela, sem prižigal in ugašal ko je to pisalo in deluje brez problemov. Čez čas se ugasne ( par sekund ) pa včeraj sem opazil ( prvič ) da mi, ko vstavim ključ, izpiše da je nekaj z kodo ključa narobe .. nek immobiliz. nekaj, ob strani pa izrisan ključ, pod njim piše pa CODE. Ko zavrtim ključ nazaj, torej dam iz kontakta in spet v kontakt mi pa deluje in avto lahko vžgem.
Kaj bi lahko bil razlog? Sem razmišljal da ni slučajno vlaga prišla do računalnika ali nekaj podobnega? Ve kdo kaj več o tem? Strah me je da mi enkrat nebi popolnoma zavrnil ključ in nebi mogel več vžgati avto!!
drugi problem: zadnjič sem šel do mehanika, mi je dvignil avto in sem opazil da je pri kolesu nekam čudno vlažno. Mehanik je rekel da je počena "manšeta" oz. nekaj podobnega, ne spomnim se točno kako je rekel. V glavnem, rekel je da ni draga, ( enih par evrov ) je pa zato dela okoli tega kar dosti in da je treba čim prej zamenjat da nebi prah tja notr prišu.
Mi zna kdo povedat koliko je dela s tem ( sem ga pozabil vprašat ) in kako resno je to. Težava je ker potrebujem avto te dni, in če delo traja predolgo si ne morem privoščit da ostanem brez avta delj časa.