predvsem od cesa je trdota avtomobila odvisna?ad vzmeti ali amortizerjev?ali od obeh?
sem videl avte ki so skakli po cesti kot kaksne zabe, in enkatere ki so recimo po isti cesti peljali brez odskakovanja?
Moderator: Tehnika moderatorji

Za 700€ dobiš že nastavljivo podvozje...Bearex napisal/-a:Mene pa zanima kaj je bolje:
- Kupit Eibach prokit z amortizerji na alfisti.net (599€+poštnina+vgradnja+homologacija=?cca.700-750€)
ali
- dat avto znižat amortizerju (tršanje in obnova amortizerjev+eibach prokit vzmeti+homologacija = 580€)
Odločam se med temi dvemi opcijami a se nagibam bolj k strani obnove in tršanja amortizerjev, ker je cenovno bolj ugodna pa čeprav sem se po izkušnji z Vugo zaklel da ne dam nikoli več obnoviti amortizerjev.
Kak predlog?

Kje ga pa dobiš za 700€ in katere znamke? Glih čungalunga coiloverjev pa res ne bi rad imel. Kolk sem pa gledal se cene le teh gibljejo okoli 1000€.mitja155 napisal/-a:Za 700€ dobiš že nastavljivo podvozje...Bearex napisal/-a:Mene pa zanima kaj je bolje:
- Kupit Eibach prokit z amortizerji na alfisti.net (599€+poštnina+vgradnja+homologacija=?cca.700-750€)
ali
- dat avto znižat amortizerju (tršanje in obnova amortizerjev+eibach prokit vzmeti+homologacija = 580€)
Odločam se med temi dvemi opcijami a se nagibam bolj k strani obnove in tršanja amortizerjev, ker je cenovno bolj ugodna pa čeprav sem se po izkušnji z Vugo zaklel da ne dam nikoli več obnoviti amortizerjev.
Kak predlog?... sem ga imel in ti povem da je to edino kar je vredno svojega denarja... vse ostalo ni pol k--- tople vode vredno...
lp

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti