Zadeva je pa tale:
Ciao Alfista

A "trojnik" je ta plastični kos, ki ima tri luknje! Je kot "T" komad pri vodovodo! Kaj kar preluknjam cev in porinem od noter proti ven ta pravokoten del od "T"-ja, zunaj nataknem cevko, ki jo morem speljat v kabino in fiksiram z objemko? Misliš, da mi ne potegne vse skupaj noter v motor? Vem da dizel ne dela podtlaka, vsaj ne takega kot bencinc, samo me vseeno malo skrbi!axa napisal/-a:Trojnik das na cev,ki gre iz sesalnega kolektorja(pri meni je cev za podtlak) iz trojnika speljes pac cev v kabino in voilaZdej kod speljujes cev je pa spet druga stvar.Eni kr pr ventilaciji sam to je grdo....

nism vedu da mas tok alf doma js sm vedu sam za qvRonnow napisal/-a:V podpisu jo ma

Hehe, sej zato sm reku da bi zadnjič na srečanju mogu prpeljat vse, samo bi mogu začet vozit že en dan prejH.P. BaXXter napisal/-a:nism vedu da mas tok alf doma js sm vedu sam za qvRonnow napisal/-a:V podpisu jo ma

digitalen...ta beseda razen v sorodu z uro in mogoce ECU-jem v AR75 pac ne obstajaaxa napisal/-a:To je za digitalni stevec aneda?
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti