nism vedu da mas tok alf doma js sm vedu sam za qv
Hehe, sej zato sm reku da bi zadnjič na srečanju mogu prpeljat vse, samo bi mogu začet vozit že en dan prej TUKAJ so vse razen dveh iz njegove "avtohiše" .
@Alfista, dej hmali kej uštimaj ker me martra firbec. Pa tudi tisto kar si mi zadnjič omenjal da se da.....boš testni zajec ?
Ta vikend sem šele zbiral "podatke" in določene manjkajoče stvari! Zdej mi manjka samo še pripomoček za naredit navoj od 10mm in se bom lotil stvari! Upam da do naslednjega vikenda stvar objavim tu gor!
No, zgleda, da bo stvar malo stala (so neki malo bol profi plani umes), ker sem dobil tole zadevico, s katero bom ravno tako lahko odčital pritisk turbe in še marsikatero drugo info!!!
Sej verjetno vsi veste, da je to umesnik, s katerim lahko "pogledaš" v čentralino od avta!!
krucymucy napisal/-a:kje in koliko si dal za tole?
Ebay! Dal sem 46Eur in nekaj centoc z poštnino vred! Prišlo iz UK v parih dneh!!
Da se ne prenagliš, to dela na OBD2 sistemu oz v avtu moraš imeti nekje pod volanom pri varovalkah konektor! Moja 145 žal še nima tega sistema, ampak nek lasten, ki ni združljiv s tem!
Ciao Alfista
P.S. To dela v avtomobilih od leta 2001(bencinskih) in 2003(dizel) naprej!
alro napisal/-a:Alfista kdaj se vidimo da boš kej več povedal ?
Pa smo spet dobri za kakih pet ur na mrazu stat Si bo treba poiskat en lokal primeren za alfiste
Alro midva bi se lahko kar sama povabila do Alfista ,na šalam in novo vino ,hik,
bi pa še o tej novi zadevi malo razložil za kaj gre .
Mogoče ima pa ima v mislih prvi v Sloveniji naredit čipanje na 200 KM .Bravo Alfista .
settantacinque napisal/-a:Alro midva bi se lahko kar sama povabila do Alfista...
Bo treba it kej pogledat ja, da vidimo malo kaj ustvarja BTW, kaj ni bil @Alfista grozno proti dizelskim alficam ? Pa ja ni tudi njega navdušil "vonj po avtobusu"
alro napisal/-a:Alfista kdaj se vidimo da boš kej več povedal ?
Pa smo spet dobri za kakih pet ur na mrazu stat Si bo treba poiskat en lokal primeren za alfiste
Alro midva bi se lahko kar sama povabila do Alfista ,na šalam in novo vino ,hik,
bi pa še o tej novi zadevi malo razložil za kaj gre .
Mogoče ima pa ima v mislih prvi v Sloveniji naredit čipanje na 200 KM .Bravo Alfista .
Na šalam in vino se komot zmenmo!
Zdej zaenkrat sem testiral samo z programom PROscan, samo je v PSI in nisem še prou vešč! Nevem pa če se da s tem priključkom tudi čipat, če dobiš ustrezen program!? Naj še kdo kaj pove če ve!
Alro, zaenkrat ti lahko pogledamo, če maš kake napake u čentralini in jih zbrišemo, kaj več pa ne! Upajmo da bo hmali še kej!
settantacinque napisal/-a:Alro midva bi se lahko kar sama povabila do Alfista...
Bo treba it kej pogledat ja, da vidimo malo kaj ustvarja BTW, kaj ni bil @Alfista grozno proti dizelskim alficam ? Pa ja ni tudi njega navdušil "vonj po avtobusu"
colibry napisal/-a:tam kjer bo tabla parking allowed for alfa romeo
Sem se spomnil, da sem naredil eno sliko. To je prva vrsta pred upravno stavbo PALMERS-a na Dunaju. Okrog poln parking nemcev in japoncev, prva vrsta pa tole , js pa s Fiatom
birdy napisal/-a:in ze kaj novic kako tester napreduje?
pa ce ti ni odvec lahko mogoce napises firmo in model testerja s kerim se igras?
S testerjem se sem pa tja kaj poigram! Hardware je elm323 software je pa PCMscan! Edino, kar mi gre na živce je to, da je refresh zelooooo počasen! Verjetno 1 krat na sekundo! Če ima kdo info, za pohitrit zadevo, naj javi!