Jst nimam problemov z tresenjem ampak imam občutek da sklopka ne odvaja 100% (15% praznega hoda lufta) ter imam zato probleme pri prestavljanju, menjalnik se zatika včasih škrtne....kljub temu da sklopko pritisnem čist do kraja. Teško pa verjamem da bi bilo kaj z menjalnikom narobe pri 100.000km
imam majhen problemček. Pri moji alfi me moti nekoliko prevelik začeten prazen hod pri sklopki. Ko pritisnem pedal gre kakšne 15%hoda v prazno.
Posledica tega je da moram pri prestavljanju čisto do konca stiskati sklopko.
Kako se nastavi sklopko da ne bo mela več praznega hoda?
amdbrutale napisal/-a:Jst nimam problemov z tresenjem ampak imam občutek da sklopka ne odvaja 100% (15% praznega hoda lufta) ter imam zato probleme pri prestavljanju, menjalnik se zatika včasih škrtne....kljub temu da sklopko pritisnem čist do kraja. Teško pa verjamem da bi bilo kaj z menjalnikom narobe pri 100.000km
imam majhen problemček. Pri moji alfi me moti nekoliko prevelik začeten prazen hod pri sklopki. Ko pritisnem pedal gre kakšne 15%hoda v prazno.
Posledica tega je da moram pri prestavljanju čisto do konca stiskati sklopko.
Kako se nastavi sklopko da ne bo mela več praznega hoda?
Za začetek poskusi odzračit hidravlični sitem sklopke. Podobno kot pri zavorah s tem da je izpust na sekundarnem cilindru(na menjalniku) pa pazi, da ti slučajno ne zmanjka zavorne tekočine v posodici, saj bo povleklo zrak in bos moral začet znova.
no se strinjam da bi moral prvo pregledat nivo tekocine,mogoce ti je prisel zrak v sistem.na moji alfi nisem imel z sklopko nobenih tezav.je bila prva not in naredil 235.000km z njo.pa ne kaksnih pocasnih.
jaz mam tud te probleme da sklopka prime čist notri sem jo zato tud zamenjal komplet sklopko potisno ploščo lamelo potisni ležaj z cilindrom in tudi cilinder v kabini vse tudi pravilno ainlifto pa je enako sranje ko prej nastavljat pa se je ne da kr je menjalinik prvih seri ki so mele cilindre v menjalnikah ima mogoče kdo kako idejo studiral sem že tudi da bi naredil neki distančnik med selinder in menjalnik
Jaz ima 147 1.6 120km in zjutraj ko je avto hladen sklopka drsi lahno strese pa v rikvrc kdaj škrtne ampak sem že navajen ko za rikverc gre težko spustim sklopko še enkrat pritisnem in potem gre normalno v rikverc
(pač sklopko bo potrebno zamenjat 155.000km)
Tudi jaz mam od menjave sklopke težave s tresenjem. V točki, ko začne sklopka lovit trese cel motor in posledično avto.
Sekudarni cilinder je tudi bil zamenjan. Zaenkrat je načrt, da gre sklopka na reklamacijo, ker očitno kak sestavni del sklopke ni raven in zato potresava. Če pedal spustim še malenkost bolj se vibracije prenehajo.
Ma kdo kako dodatno idejo predno bom cca. 1 mesec brez avta (sklopko bo treba poslat v nemčijo v tovarno na pregled)?
Bi lahko bil kriv nosilec (dvomim)? Zrak v sistemu? Glavni cilinder?
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Nič ne bom pomagal, lahko pišem samo kaj se je na 75-ki dogajalo.
Original sklopka je tako začela trest (cela Alfica je skakala) pri 110 kkm.
Bolje je bilo če sem občasno pospeševal z drsečo sklopko v višji prestavi (ja smodil sem jo). Tako je bilo potem mir za cca 1 kkm, potem pa spet isto.
Sedeaj (127 kkm) je drug menjalnik z rabljeno sklopko, zraven je precej od rije nagrižen vztrajnik in potisna plošča - trese nič, dela krasno že 4 kkm.
Pregled stare: nobenih posebnosti, mesa več kot dovolj, vse površine lepe gladke ??
Na vprašanje, pa dvomim v cilindre in zrak, nosilce lahko pregledaš, vendar?
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
Nosilec bi naj bil v redu. Sumim sicer tudi vzmeti v lameli, ker slišim od menjave naprej v menjalniku ropot (prosti tek, menjalnik v leru) - če stisnem sklopko ropot preneha. Če pa dodam malo gasa pa se frekvenca ropota spreminja premo sorazmerno z obrati (kar je sveda povsem pričakovano).
"There are a lot of good sports car on the road."
"I know, I pass them all the time." Alfa Romeo. Engineered to Excite.
Bi lahko kdo prosim obrazložil kako prezračit hidravlični sistem? Kajti imam tudi sam problem, da imam na začetku kar nekaj prostega hoda sklopke, in ko prestavljam moram ''zabit'' pedalo res čisto do konca (in še malo ). Če ne imam probleme pri prestavljanju v 1. in v 2... gre malo bol na trdo.