Jp...,drugih tut gledat nisem šel...ker s to saj približno vem kaj se je dogajal,vem kaj je menjano,poznam serviserja k je gavni servis delu,vožena je bla relacijskol,notr je amatura in usnje praktično brez obrabe, navzven pa tut še nisem uspel kake konkretne praske najdt...
Lepo je učuvana,te scene z elektroniko pa pač vzameš v zakup...se zato mašina oddolži...
Zadnjič spremenil Miholl, dne Pe Jan 09, 2009 12:24 am, skupaj popravljeno 1 krat.
Postopek je tak, da si najdeš eno krpo (lahko je tudi papirnata), izvlečeš palčko, jo obrišeš , vstaviš nazaj do konca in ponovno izvlečeš ter odčitaš nivo olja. Seveda to počneš takrat ko avto stoji na ravni podlagi in motor stoji vsaj 5 minut.
Alfa Romeo - made in Italy, perfected in my garage
El Barto napisal/-a:A ti tudi nivo olja neznaš odčitat ???
Kakšne avtošole pa imamo sedaj ???
Postopek je tak, da si najdeš eno krpo (lahko je tudi papirnata), izvlečeš palčko, jo obrišeš , vstaviš nazaj do konca in ponovno izvlečeš ter odčitaš nivo olja. Seveda to počneš takrat ko avto stoji na ravni podlagi in motor stoji vsaj 5 minut.
Mene niso učili tega, sicer pa sem delal izpit leta 2002.
Sicer pa sem naredil že prvič tako kot si napisal, in je blo še vedno črno vse do konca tiste ploščate ploščice, torej mi ni treba skrbeti če je ena črtica manj na ekrančku
ko smo ravno pri avtošolah, pred samo praktično vožnjo bi moral vsak kandidat opraviti praktični preizkus: doliti vitrex, preveriti nivo hladilne tekočino in olja, zamenjati žarnico, z dvigalko dvigniti avto in odviti kolo, same rutinske stvari, v kolikor kej od tega ne bi znal pa imeti učne ure, ampak sej nima veze, važn da znaš speljat pa ustavit, pa ni važno kje
Gregson007 napisal/-a:ko smo ravno pri avtošolah, pred samo praktično vožnjo bi moral vsak kandidat opraviti praktični preizkus: doliti vitrex, preveriti nivo hladilne tekočino in olja, zamenjati žarnico, z dvigalko dvigniti avto in odviti kolo, same rutinske stvari, v kolikor kej od tega ne bi znal pa imeti učne ure, ampak sej nima veze, važn da znaš speljat pa ustavit, pa ni važno kje
sam dons v večini avtomobilov ne moreš več žarnice zamenjat brez da je traba pol cevi dol snet, drugače se pa strinjam