LP
Moderator: Tehnika moderatorji

Ne da slabo duši, totalno u pi*di duši.GTAm napisal/-a:
Se pa strinjam tudi prej z Tribesmanom in Creedom, serijsko podvozje do neke meje slabo duši neravnine.

Če si mislil name...nism učiraj odkril da me trese po luknjah, medtem ko na ovinkih jadram....TribesMan napisal/-a:Dva dni nazaj je mal manjkal, da bi se stepli, ko sem napisal, da je vzmetenje v riti, danes se pa že kr vsi strinjamo... Kaj je bla zadnjič polna luna al kaj?![]()
Gorkič, 156 je težja in daljša, zato je občutek v njej boljši kar se udobja tiče, vendar gre ubistvu za isti drek, samo v drugi pakungi...
Po mojih izkušnjah ima samo GT dokaj spodobno nastavljeno podvozje, pa tud ta ni glih neki biser.

Ja, super je, dokler ne prideš do prve kotanje/štukanga alsfalta/karkoli kar ni 100% gladko... Na žalost je v sloveniji takih cest zelo malo.GTAm napisal/-a:Nič polna luna. Jaz še vedno trdim, da je vzmezenje/podvozje dobro, če ne celo zelo dobro. Je pa res, da je precej trdo in slabo duši neravnine na cesti. Vsi testi so napisali, da ima 147 zelo dobro podvozje in odlično lego. Je pa res vse skupaj nastavljeno zelo trdo.
In ja...pretiravaš Tribes... Nikjer v nobenem testu ni nihče zapisal da je v 147/GT/156 v riti, ker ni. To je pač zraslo na tvojem zeljniku.

....večina fanatikov se lahko strinja....alfafil napisal/-a:-alfa 147 ima nastavljeno podvozje kot kompromis med udobjem in športnostjo in se večina strinja,da so zadeli bistvo

To se popolnoma strinjam. AC Bolonija-Firenze...KATASTROFABearex napisal/-a:Celo vsi ki verjamete da so v Italiji ceste boljše se peljite do Firenc, tisto mora biti najslabša avtocesta kar sem jih jaz prevozil, no mogoče je zdaj kaj boljša, samo lani je bla katastrofa, pa smo tudi preživeli.

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost