Jeremy Clarkson napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa...

Jest sem kupu 1 leto stare savske S3, pa zame so šist OK. plačal sem pa drobiž. vem da so v mokrem zanič.. ampak pač prilagajam vožnjo temu dejstvu.bass napisal/-a: Na gumah se na špara! To bi mogli učiti v avtošolah...

Joj, oprosti. Glej, če bi mel BMW-ja z zadnjim pogonom, bi si kupil naj naj naj gume, ker bi jih nujno potreboval...Za po avtocesti in prekmurski ravnici pa ravne ne potrebujem gum za 200€ po komaduKaj pa, če bi dal teh par evrov več, pa si kupil spodobne gume?
Ja, ker najdražje gume so itak najboljše...Tako kot so bile te moje trenutne...in so za drek.Na gumah se na špara! To bi mogli učiti v avtošolah...
Niti ne, ker sem 2 leti prej kupil kao drage in odlične gume in že nove so bile za PM. In zato sem se odločil raje kupit vsako leto nove za pogonska kolesa, kot pa vozit znucane fancy-dancy gume, ki postanejo žvečilni v toplejših dneh.Ocitno se je odlocil z razlogom. Jaz predvidevam da je v igri razlog financne narave.

Ne da ne delam kilometrov, ampak ne delam jih vsak dan 2x. Ko pa jih že, pa se vozim po ravnem in po večinoma očiščenem...In zato mi je brezveze (še enkrat) kupovat uber drage zimske gume, ki po 2 sezonah ne držijo več nič...glede na to, da kakor vem ne delaš nekih kilometrov

To je druga stvar, kar pa sem omenil v postuFoggy napisal/-a:Zimo bi brez problema preživel brez zimskih pnevmatik, samo potem odpade winter fun, kot je vožnja in vragolije po snegu. Tako se pa lahko tudi brez problema podam v višje ležeče kraje brez strahu, da bi kje obstal itd...tako se lahko odpravim kamorkoli in kadarkoli neglede na vreme in napoved
Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta