No potem pa bodi junak in nam postrezi vsaj tukaj z nečim trdnim, da nam ne bo treba samo na besedo verjet, če prav si zdaj VSAK mulc že spremenil v skoraj vsak mulc. Še dve strani, pa bo skor noben mulcKar se pa tiče moje trditve,da si 15 let staro M3,ki košta 6000-8000 jurčkov privošči SKORAJ vsak mulec,pa sigurno drži.To,koliko se jih obdrži na cesti,je pa spet druga zgodba

Tole je name letelo... ja kaj naj rečem, upravičeno. Kot sm reku, da se nebom več ubadal z nemškutarji, kr nima smisla. Za bralca oz. opazovalca vedno izpade kot prepir dveh fanatikov.Miholl napisal/-a:Brez zamere vsem skupaj sam tok kok eni qurcate fanatične nemcoljube, se popolnoma poistovetujete z njimi (to je zihr slovnično nepravilno napisano,ampak boljše ne znam .
)
...če pa u zvezde kuješ audi, bmw... je pa neki normalnega, tut na tem forumu. Pa bog ne daj, da si upa kdo povedat kej slabga o kaki drugi superduper znamki.pero666 napisal/-a:Ob Alfah so se vedno kresale iskre, kdor pa je povedal kej pozitivnega, je pa itak fanatik.

Sam sem bil pred podobno odločitvijo, kaj športnega kupiti glede na to, da sem pretekla leta imel opravka bolj kot ne z večjimi transportnimi sredstvi tipa Transporter, Caddy, Touran zaradi določenih osebnih ali službenih obveznosti.przlend napisal/-a:Malo of topic,ampak še pred 2 mesecema se gledal in preizkušal 159 2.4 od 2006 pa do 2008 letnika.Vozil sem jih 12 in niti ena ni bila brez napak![]()
Pleh,torej zunanjost je nadpovprečno dober napram drugim primerljivim znamakam,sedeži,sploh lusnjeni,ali celo TI so vrhunski in se lahko drugi skrijejo.No potem se pa konča![]()
Tehnika je bila v večini katastrofa
Avto za teh 200KM enostavno nikamor ne gre,čeprav ima prečudovit glas za dizla.
Tako,da sem opustil misel na lepotičko in nabavil starejšega bavarca.Nobenih letev,jermenov,DPF,jajc z elektroniko.......
Upam,da naredijo v prihodnosti tudi kakšen avto,ki ne bo samo lep in hiter,ampak tudi zanesljiv in z veseljem spet postanem alfist.Do takrat,bom pa pač vozil grde traktorje

Puj, puj, puj! Bo vredi?No ,sedaj me popljuvajte

Po forumu brskajo: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov