Da po dogem čaus mal obnovim temo,..

problem z "preveliko zračnostjo" ( preveč lufta) mejalne ročke,.. ni biu v pušah v mehanizmu ,.. problem je biu na zajli ( kjer pride bučka na mehanizem,. je imelo luft) in sm uredui stvar.

Pozim ko ni blo druga za delat,. sem še mal "okraisu" motor ( nekaterim se ne dopade nejbol,. men se pa kr dopade

),. na slikah deluje barva malenkost bolj na oranžno,. v živo je taka "živo rdeča"
In še končni rezultat ko je skupaj : ( potrebno je še spolirat sesalne cevi pa par malenkosti še je za popravit / zaščita jermena,. itd,.. ):
Pobarvau pa sem tudi zavorne čeljusti in diske :
Sprednjo krom masko in 2 lajstice sem obleko v folijo:
Razlog za to je biu slabo ohranjen krom in zbleden znak,. ( nameravam pa kupit novo masko in znak,. to je bol kot ne začsno ):
Zamenjau sem si tudi vzmeti,.. in sicer Eibach Pro Kit ( ko sem meu amortizerje dol,. sam z izolacijo namazau use okoli amortizerja pri vseh kolotekih,. ):
Kupiu pa sem tot druge feltne in sicer 18 col Momo Corse S-five (Napis sem sam pobarvau,. orginal je biu siv napis )
Kupiu pa sem tudi nove svečke NGK:
Zunanjost pa izgleda takole ( v kratkem si bom sposodiu fotoaparat in nrdiu par lepših / bol kvalitetnih slik,. to je slikano z mojim telefonom,.. )
Nekje na začetku maja pa imam namen registrirat ( in uredit homoligacijo za stvari ki so se delala),.. in pa nrdit še mali servis in še kakšne malenkosti,. to je pa za enkrat use,. ko bo kaj novega prilepim slike